Gentleman – Pinot Nero – Alto Adige – Ferro 13
PINOT NERO DELL'OLTREPO 'PAVESE DOC'
Wie ben ik ¬
Ik ben het alter ego van MARCO BERNABEI, het levende bewijs dat heren nog steeds bestaan, beleefd, respectvol, in overeenstemming met hun waarden, in het leven en op het werk.
Geboorteplaats¬
Colline Pavesi - 130 meter boven zeeniveau - Oogst: tweede helft van september. Ik heb een alcoholpercentage tussen de 12,5% en 13,0% in verhouding tot de vintage.
Training¬
Een Gentleman kan alleen een klassieke training hebben met sterke referentiepunten. Vervolgens vinificatie in Bourgondische stijl, in conische houten vaten van 30 hl elk op een ongecontroleerde temperatuur. Het is een langzame en nauwkeurige vinificatie en de technieken van delestage en batônnage stellen me in staat om tegelijkertijd de malolactische gisting uit te voeren. Na het stapelen rust ik ongeveer 9 maanden op de droesem.
Karakter en stijl¬
Ik geef de voorkeur aan een klassieke en elegante stijl, pak en stropdas altijd, zelfs in de wijngaard. Ik ben niet uitbundig, ik word liever beetje bij beetje ontdekt, ze waarderen me om mijn unieke persoonlijkheid en om de geur die doet denken aan tonen van rood fruit en aalbessen.
Gastronomisch: Tagliolini met truffels
Muziek¬:Een hemel vol sterren - Coldplay
Bioscoop¬: Casablanca
Wie ben ik ¬
Ik ben het alter ego van MARCO BERNABEI, het levende bewijs dat heren nog steeds bestaan, beleefd, respectvol, in overeenstemming met hun waarden, in het leven en op het werk.
Geboorteplaats¬
Colline Pavesi - 130 meter boven zeeniveau - Oogst: tweede helft van september. Ik heb een alcoholpercentage tussen de 12,5% en 13,0% in verhouding tot de vintage.
Training¬
Een Gentleman kan alleen een klassieke training hebben met sterke referentiepunten. Vervolgens vinificatie in Bourgondische stijl, in conische houten vaten van 30 hl elk op een ongecontroleerde temperatuur. Het is een langzame en nauwkeurige vinificatie en de technieken van delestage en batônnage stellen me in staat om tegelijkertijd de malolactische gisting uit te voeren. Na het stapelen rust ik ongeveer 9 maanden op de droesem.
Karakter en stijl¬
Ik geef de voorkeur aan een klassieke en elegante stijl, pak en stropdas altijd, zelfs in de wijngaard. Ik ben niet uitbundig, ik word liever beetje bij beetje ontdekt, ze waarderen me om mijn unieke persoonlijkheid en om de geur die doet denken aan tonen van rood fruit en aalbessen.
Gastronomisch: Tagliolini met truffels
Muziek¬:Een hemel vol sterren - Coldplay
Bioscoop¬: Casablanca
€11.55 incl. btw 21%
Technical
Oorsprong:
Italië
Regio:
Trentino – Zuid-Tirol (Alto Adige)
Subregio:
Alto Adige
Kleur:
Transparant rode kleur met paarse schijn
Smaak:
Prijscategorie:
10-20€
Gelegenheid:
vrienden op bezoek
Gerechten:
Vitello -Tonato